Després de canviar a OS X, va haver-hi una gran molèstia que continuava passant una i altra vegada: cada vegada que tinc alguna cosa al meu MacBook i passa que hi hagi una carpeta DCIM al sistema d'arxius, iPhoto es llançarà immediatament i començarà a escanejar.

RELACIONATS: Per què cada càmera posa fotos a una carpeta DCIM?

El problema és que no vull utilitzar iPhoto tot el temps, vull dir que segur, puc fer-ho per importar les meves fotos, però, si intento fer alguna cosa més, com ara piratejar els meus fitxers de Minecraft Pocket, o jo Teniu altre contingut en una unitat extraïble? O si només vull carregar el meu iPhone o iPad?

Per sort, és molt fàcil impedir que iPhoto es llanci automàticament.

Desactivació de la publicació automàtica de iPhoto

Simplement, obriu iPhoto i aneu a Preferències a la barra de menús i feu un cop d'ull al menú desplegable "Se connecta la càmera oberta".

Canvieu-lo d’iPhoto a “sense aplicació” i iPhoto es quedarà en silenci a partir d’ara.

És tan molest que iPhoto no tragui els vídeos del telèfon. Però, per descomptat, aquest és un altre article.

Com desactivar el llançament automàtic d'iPhoto per a un sol dispositiu

Si voleu que iPhoto s'iniciï automàticament per a la targeta de memòria de la càmera, però no quan us connecteu a l'iPhone, podeu ajustar la configuració per dispositiu. Només obriu l’aplicació Captura d’imatges:

A la part inferior esquerra, veureu una petita fletxa, que podreu fer clic per ampliar. Podeu canviar la configuració aquí entre No hi ha cap aplicació, iPhoto, Vista prèvia o el que vulgueu.

Així que configureu el vostre iPhone a "cap aplicació" i deixeu la targeta de memòria predeterminada, o al revés si ho preferiu. Personalment, només he desactivat l’inici automàtic completament a tota la taula, que semblava més senzill.